Vesterhavsklyngen

Thorsminde – Sdr. Nissum – Husby – Staby – Madum

VELGØRENDE OG GRIBENDE KONCERT I VESTER HUSBY.

Somme tider siger billeder mere end ord? Mine evner rækker kun til billederne. Og de er ikke nok denne mandagaften den 29.juli hos Suzi apelgren og Morten Bergholt på “Klithedegården” i Vester Husby. Et tilbud om at hvile ud på “Klithedegården” resulterede på kort tid  i en fantastisk koncert ved den ukrainske toppianist Yulia Bozhyk. TONERNE VAR BJERGTAGENDE.

Yulia blev grundigt introduceret af Olha Volkova, som er ordførende i Danmark for “Hjælp til syge børn i Ukraine”. Det drejer sig om syge børn med “sommerfuglesygdomme”, dvs. sjældne og vanskelige sygdomme og til hjælp dermed i Ukraine. Olha taler efter vist nok 5 år i Danmark meget fint dansk, næsten uden accent, men med lidt besvær med de uregelmæssige verber. (Det er der nu også mange danskere der har?) Det var faktisk charmerende! 

Koncerten var på et kunstnerisk højt niveau. Yulia spillede selvfølgelig nogle ukrainske sange, men især internationalt kendte moderne stykker anerkendt underholdningsmusik. Yulia sluttede med en ukrainsk hymne og naturligvis med den ukrainske nationalmelodi med sang. Et par ukrainske familier havde fundet vejen hertil og satte med sine nationalprægede klæder en god stemning. Især deres børn bar farverige klæder!! Det var totalt rørende og gribende.

Man aner på billedet ovenover måske den fine stemning og desuden havde Suzi og Morten stillet vin, vand og øl frem til behagelig  nydelse i den nedgående sols varme stråler. Det var gratis at deltage. STOR TAK  til Suzi og Morten for en opofrende indsats!!

OG SELVFØLGELIG BEDES MAN STØTTE MED BIDRAG PÅ ANGIVNE Mobilpay.

Del på Facebook